VildMedGolf.dk er en dansk webshop, en pro-shop og et golfforum.

Siden 2012 har VildMedGolf.dk været mødestedet for golfdebat, og i 2017 har vi tilføjet en webshop til VildMedGolf.dk, hvor du kan finde rigtige gode tilbud på golftøj, golfudstyr, golfbolde og alt det øvrige tilbehør en golfspiller har brug for.

Pr. 1. januar 2021 er VildMedGolf.dk også en fysisk butik, beliggende i Hedensted Golf Klub, Rindbækvej 6, 8722 Hedensted. Her er der naturligvis mulighed for at afhente de bestilte varer og se vores sortiment.

Hos VildMedGolf.dk får du en professionel rådgivning og mulighed for at teste udstyr og bestille custom fitting af golfudstyr.  Med de gode anmeldelser fra tilfredse kunder på Trustpilot, 30 dages returret og produkt garanti, kan du trygt handle med os, både online og i shoppen.

VildMedGolf.dk tilbyder:

- Personlig kundeservice 24/7
- Hurtig levering
- Konkurrencedygtige priser
- Golfudstyr fra de bedste golfbrands
- Tilknyttet golf pro for professionel rådgivning
- fitting og mulighed for at prøve nyt golfudstyr
- 30 dages returret
- SSL krypteret hjemmeside
- Dansk betalingsgateway
- Høj sikkerhed

Jette Engbo 15-03-2021 i Hedensted Pro Shop.
Jeg har pr. 1. januar 2021 startet VildMedGolf.dk og VildMedGolf debatforum. Samtidigt har jeg overtaget Proshoppen i Hedensted Golf Klub, hvorfra webshoppen vil blive drevet fremover. Det er en gammel drøm der går i opfyldelse med en kombineret butik og webshop, og jeg vil fortsætte den positive udvikling af både shoppen og VildMedGolf forummet. Hos os vil du opleve en personlig service, og vi sætter altid dig som kunde i centrum. 

Vores kunder siger...

stars-5.svgSuper oplevelse Billigst på nettet Ingen problemer med bestilling og levering

stars-5.svgHurtig levering og perfekte produkter

stars-5.svgUtrolig hurtig og effektiv betjening.  

stars-5.svg

Fik en meget venlig og yderst tilfredsstillende behandling af VildMedGolf

Super sted at handle