Hvad koster det at få tilsendt varerne?

 

Generelt

 
Vi sender generelt lagervarer indenfor 24 timer efter at vi har modtaget din ordre, og 3-5 hverdage for bestillingsvarer eller varer i restordre. Vores lagerstatus vises online på siden. Er der noget vi ikke har på lager, får du straks efter bestilling en automatisk besked om dette, og efterfølgende når vi har behandlet din ordre en tilbagemelding med forventet leveringstid. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og forespørge, inden du bestiller - skriv til shop@vildmedgolf.dk eller kontakt os på tlf: +45 53 57 46 62

Vi trækker aldrig penge på dit kreditkort, før dine varer er pakket og sendt.

Vi sender alle vores pakker med GLS, hvor du kan vælge at få leveret til den nærmeste pakkeshop, din firmaadresse, eller direkte til din egen adresse. Uanset hvilken leveringsform du vælger, modtager du oplysninger om track & trace på pakken, så du kan følge leveringen.

 
Vi anbefaler at du vælger pakkeshop, da dette efter vores erfaring er den hurtigste og mest stabile leveringsform.


 
      GLS Pakkeshop - mulighed for fri fragt

 
Det bedste og billigste valg for de fleste - vi sender med GLS til det nærmeste Pakkeshop efter eget valg (du kan vælge ved tjek-ud). Prisen er 49,- DKK inkl. moms - uanset vægt.

Handler du for mere end 800,- DKK er denne forsendelsesmulighed GRATIS. 
 

     GLS med levering til firmaadresse 

 
Har du ikke mulighed for at hente i pakkeshop, kan du få leveret til din arbejdsplads eller anden firmaadresse. Denne form for forsendelse kræver, at der altid er nogen til at tage imod pakken i normal åbningstid. Prisen er 69,- DKK inkl. moms - uanset vægt.

 

     GLS med levering til privatadressen

 
Vil du have sendt pakken til din privatadresse skal du vælge dette. Vi opkræver ikke noget håndteringsgebyr, men udelukkende vores reelle omkostninger. Prisen er 89,- DKK inkl. moms - uanset vægt.

  

Returnering af dine varer

 
Ønsker du at RETURNERE en vare skal denne sendes for egen regning til vores adresse:

VildMedGolf.dk ApS
Rindbækvej 6
DK-8722 Hedensted


tlf. +45 53 57 46 62
shop@vildmedgolf.dk

Ved berettiget reklamation betaler vi returomkostningerne - kontakt os for at få tilsendt en gratis pakkeseddel.

Ved fortrydelseskøb eller fejlkøb skal du selv betale for returneringen. Som en service tilbyder vi at du kan købe en returpakkelabel ved at klikke på linket herunder

 

Køb returpakkelabel her


Vi modtager ikke pakker der sendes pr. efterkrav, eller pakker der sendes uden udbringning.