Tilbud på golfudstyr

Tilbud på golfudstyr

Aktuelle Tilbud

Aktuelle Tilbud

Wedges

Golf Wedges | Kvalitets Wedges fra Wilson, Titleist og Callaway| Køb Online

Et par gode wedges må ikke undervurderes, og kan være et særdeles vigtigt værktøj i din golfbag. Det er ikke usædvanligt at spillere bruger 3 wedges med en relativ lille afstand i mellem, f.eks. en 52°, en 56° og en 60°, for at sikre altid at kunne komme helt tæt på flaget på de sidste meter mod greenen. De fleste golfspillere benytter standard wedges, men forholder sig til antal grader og evt. grind og bounce. Vi  kan også leverer wedges efter dine specifikationer og ønsker, f.eks. med andet skaft eller grip, eller i andre længder end standard - opgiv dine ønsker ved bestilling, eller kontakt os for for mere information.

Bounce er vinklen på sålen, og altså ikke loftet. Et lavt bounce er ofte mere effektivt fra klippede arealer. Forklaringen er at slagfladen er tættere jorden, uden at ramme jorden først. Wedges med høj bounce er typisk designet til bunker slag, men er også egnet til ikke klippede arealer. Dette skyldes at sålen er designet til at køllehovedet ikke graver sig ned, og dermed hjælpe dig med at komme under bolden.

Grind er formen på sålen, som giver en wedge nogle specielle fordele eller anvendelsesmuligheder. Ved at slibe og tilpasse formen af sålen, kan golfproducenterne gøre det betydeligt nemmere f.eks. at åbne wedgen for øge loftet på det korte spil.

Husk vores prismatch - vi vil altid forsøge at matche prisen hos vores konkurrenter, så har du set varen billigere et andet sted, så kontakt os.

Læs mere
5 product(s)
Callaway Jaws Full Toe...

  Callaway Jaws Full Toe Wedge - Sort

  Pris 1.299,00 kr.
  Callaway Jaws Full Toe...

   Callaway Jaws Full Toe Wedge - Chrome

   Pris 1.299,00 kr.
   Callaway Jaws MD5 Wedge

    Callaway Jaws MD5 Wedge

    Pris 1.299,00 kr.
    Titleist Vokey Design SM9...

     Titleist Vokey Design SM9 Wedge - Tour Chrome

     Pris 1.399,00 kr.
     Wilson Staff Model Wedge

      Wilson Staff Model Wedge

      Pris 1.100,00 kr.
      No more products to load. Reached end of list!