Tilbud på golfudstyr

Tilbud på golfudstyr

Windbreaker

Windbreaker

Dame Golftøj

Golftøj Damer | Køb Kvalitets Kvinde Golftøj | Til Alt Slags Vejr

Golftøj til damer

Golf er en aktiv udendørssport, og det stiller naturligvis nogle krav i forhold til din beklædning, når du skal ud på golfbanen. Det danske vejr kan være uforudsigelig – du kan starte dagen med en solskinsdag til få timer efter, så begynder det pludselig at styrte ned med regn. Men selvom du ikke helt kan regne med vejret, så skal det ikke stoppe dig fra at spille golf. Med det helt rigtige golftøj, der passer til vejret, kan du koncentrere dig om det vigtigste – nemlig dit golfspil.

Vi ved at kvinder har forskellige ønsker til pasform, materiale og design. Derfor har vi gjort os umage med at udvælge forskellige produkter, så du har et hav af valgmuligheder.

Golftøj til damer er elegant og funktionelt på samme tid

I mange år har sportstøj været designet til at være praktisk og funktionelt. Ofte er det ikke så meget designet, der har været fokus på. Men det behøver ikke være gældende indenfor golfverdenen. Damegolftøj skal udover at være praktisk og funktionelt også være feminint.

Hos VildMedGolf.dk kan du finde mange smarte beklædninger, som fremhæver din figur. Det gælder både når du har golftøjet på golfbanen og svinger med golfkøllen. Mange af vores modeller, som for eksempel nederdelen, er tidløs i designet. Det giver dig mulighed for at kunne taget nederdelen på til andre lejligheder som cafétur eller fest efterfølgende, uden at du skal til at klæde om.

Golftøj i åndbare og svedtransporterende materialer

På en god solskinsdag kan det blive rigtig varmt under den bagende sol, når du skal udenfor og spille golf i flere timer. Og når du samtidig også skal bevæge dig hele tiden, så kan du ikke undgå at svede. Det er ærgerligt med svedpletter på trøjen og det kan være distraherende, når du egentlig burde have fuld koncentration på din teknik og sving. Men heldigvis findes der en løsning på problemet. Meget af vores golftøj til kvinder er lavet af svedtransporterende og åndbart materialer, hvilket gør at dit tøj ikke bliver drivvåd af sved i løbet af dagen, og du kan komme af med varmen. Samtidig er komforten på vores golftøj i top og understøtter dine bevægelser.

Udforsk vores store udvalg af golftøj til kvinder

Er du på udkig efter golfpoloer, shorts, nederdel eller en vindjakke? Uanset hvad du leder du efter, så kan du i vores store udvalg af golftøj til damer finde lige det, du står og mangler. Hos VildMedGolf.dk kan du finde damegolftøj fra populære og anerkendte mærker som blandt andet Daily Sports, Galvin Green, Lexton Links og Röhnisch. Det gør, at du kan være sikker på, at du får noget ordentlig kvalitetstøj, som holder i mange år. Indtag golfbanen i tankerne iført stilfuldt golftøj fra VildMedGolf.dk.

Leder du efter noget bestemt golftøj? Eller er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Uanset hvilke spørgsmål du har, er du meget velkommen til at kontakte os på shop@vildmedgolf.dk. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et svar.

VildMedGolf.dk – En webshop med mange års erfaring

Siden 2012 har VildMedGolf.dk været et samlingspunkt for golfinteresserede. I 2017 blev webshoppen til, hvor der blev solgt golfudstyr og tilbehør. Senest i starten af 2021 blev der etableret en fysisk butik i Hedensted Golf Klub. Her kan du som kunde hente dine bestilte varer og se vores udvalg fra webshoppen. Det er alt fra golfudstyr til golfpoloer, jakker, bukser og meget mere. Kom gerne forbi vores butik, hvis du har brug for inspiration eller hjælp. Her går vi op i personlig kundeservice, hvor vi altid sætter dig som kunde i centrum.

Læs mere
216 product(s)
Daily sports Addie hue

  Daily sports Addie hue

  Pris 349,00 kr.
  J. Lindeberg Ana Golf...

   J. Lindeberg Ana Golf Midlayer, dame

   Pris 999,00 kr.
   Daily Sports Maggie Roll...

    Daily Sports Maggie Roll Neck m/lange ærmer

    Pris 399,00 kr.
    Daily Sports Irene...
    • -20%

    Daily Sports Irene Vinterbukser

    Normalpris 1.099,00 kr.Pris 879,20 kr.
    Daily Sports Magic Bukser

     Daily Sports Magic Bukser

     Pris 899,00 kr.
     Röhnisch Addison Printed...

      Röhnisch Addison Printed Long Sleeve

      Pris 599,00 kr.
      Daily Sports Alexia Pants

       Daily Sports Alexia Pants

       Pris 1.199,00 kr.
       Röhnisch Serenal Half Zip
       • -50%

       Röhnisch Serenal Half Zip

       Normalpris 599,00 kr.Pris 299,50 kr.
       Röhnisch Smooth Pants
       • -50%

       Röhnisch Smooth Pants

       Normalpris 799,00 kr.Pris 399,50 kr.
       Röhnisch Avery vest

        Röhnisch Avery vest

        Pris 1.199,00 kr.
        Röhnisch Elle Polo white...

         Röhnisch Elle Polo white houndstooth

         Pris 499,00 kr.
         Röhnish Vienna Jasket

          Röhnish Vienna Jasket

          Pris 799,00 kr.
          No more products to load. Reached end of list!