El Vogne

El Vogne

Udvalgte varer

Udvalgte varer

Dame Golftøj

Golftøj Damer | Køb Kvalitets Kvinde Golftøj | Til Alt Slags Vejr

Golftøj til damer

Golf er en aktiv udendørssport, og det stiller naturligvis nogle krav i forhold til din beklædning, når du skal ud på golfbanen. Det danske vejr kan være uforudsigelig – du kan starte dagen med en solskinsdag til få timer efter, så begynder det pludselig at styrte ned med regn. Men selvom du ikke helt kan regne med vejret, så skal det ikke stoppe dig fra at spille golf. Med det helt rigtige golftøj, der passer til vejret, kan du koncentrere dig om det vigtigste – nemlig dit golfspil.

Vi ved at kvinder har forskellige ønsker til pasform, materiale og design. Derfor har vi gjort os umage med at udvælge forskellige produkter, så du har et hav af valgmuligheder.

Golftøj til damer er elegant og funktionelt på samme tid

I mange år har sportstøj været designet til at være praktisk og funktionelt. Ofte er det ikke så meget designet, der har været fokus på. Men det behøver ikke være gældende indenfor golfverdenen. Damegolftøj skal udover at være praktisk og funktionelt også være feminint.

Hos VildMedGolf.dk kan du finde mange smarte beklædninger, som fremhæver din figur. Det gælder både når du har golftøjet på golfbanen og svinger med golfkøllen. Mange af vores modeller, som for eksempel nederdelen, er tidløs i designet. Det giver dig mulighed for at kunne taget nederdelen på til andre lejligheder som cafétur eller fest efterfølgende, uden at du skal til at klæde om.

Golftøj i åndbare og svedtransporterende materialer

På en god solskinsdag kan det blive rigtig varmt under den bagende sol, når du skal udenfor og spille golf i flere timer. Og når du samtidig også skal bevæge dig hele tiden, så kan du ikke undgå at svede. Det er ærgerligt med svedpletter på trøjen og det kan være distraherende, når du egentlig burde have fuld koncentration på din teknik og sving. Men heldigvis findes der en løsning på problemet. Meget af vores golftøj til kvinder er lavet af svedtransporterende og åndbart materialer, hvilket gør at dit tøj ikke bliver drivvåd af sved i løbet af dagen, og du kan komme af med varmen. Samtidig er komforten på vores golftøj i top og understøtter dine bevægelser.

Udforsk vores store udvalg af golftøj til kvinder

Er du på udkig efter golfpoloer, shorts, nederdel eller en vindjakke? Uanset hvad du leder du efter, så kan du i vores store udvalg af golftøj til damer finde lige det, du står og mangler. Hos VildMedGolf.dk kan du finde damegolftøj fra populære og anerkendte mærker som blandt andet Daily Sports, Galvin Green, Lexton Links og Röhnisch. Det gør, at du kan være sikker på, at du får noget ordentlig kvalitetstøj, som holder i mange år. Indtag golfbanen i tankerne iført stilfuldt golftøj fra VildMedGolf.dk.

Leder du efter noget bestemt golftøj? Eller er du i tvivl om hvilken størrelse du skal vælge? Uanset hvilke spørgsmål du har, er du meget velkommen til at kontakte os på shop@vildmedgolf.dk. Vi vender hurtigst muligt tilbage med et svar.

VildMedGolf.dk – En webshop med mange års erfaring

Siden 2012 har VildMedGolf.dk været et samlingspunkt for golfinteresserede. I 2017 blev webshoppen til, hvor der blev solgt golfudstyr og tilbehør. Senest i starten af 2021 blev der etableret en fysisk butik i Hedensted Golf Klub. Her kan du som kunde hente dine bestilte varer og se vores udvalg fra webshoppen. Det er alt fra golfudstyr til golfpoloer, jakker, bukser og meget mere. Kom gerne forbi vores butik, hvis du har brug for inspiration eller hjælp. Her går vi op i personlig kundeservice, hvor vi altid sætter dig som kunde i centrum.

Læs mere
325 product(s)
J. Lindeberg Black/White...

  J. Lindeberg Black/White Gabriella Printed Dress, BW Leopard W087

  Pris 1.300,00 kr.
  J. Lindeberg Black/White...

   J. Lindeberg Black/White Corinne Print Top, Leopard

   Pris 600,00 kr.
   Titleist Winter Cart Mitts...
   • Ikke på lager

   Titleist Winter Cart Mitts luffer

   Pris 299,00 kr.
   Under Armour Iso-Chill SL...
   • -329,00 kr.

   Under Armour Iso-Chill SL Polo u/ærmer

   Normalpris 529,00 kr.Pris 200,00 kr.
   Daily Sports Stripe Cap S,...
   • -70%

   Daily Sports Stripe Cap S, Kjole

   Normalpris 999,00 kr.Pris 299,70 kr.
   Daily Sports Rosie visior

    Daily Sports Rosie visior

    Pris 279,00 kr.
    Daily Sports Olivet lS...

     Daily Sports Olivet lS pullover lined Cinnamon

     Pris 999,00 kr.
     Daily Sports Olivet hat,...

      Daily Sports Olivet hat, 381 Cinnamon

      Pris 299,00 kr.
      Daily Sports Lens skort, 50 cm
      • -50%

      Daily Sports Lens skort, 50 cm

      Normalpris 699,00 kr.Pris 349,50 kr.
      Röhnisch Bijan tørklæde,...
      • -50%

      Röhnisch Bijan tørklæde, Flamingo Omo

      Normalpris 319,00 kr.Pris 159,50 kr.
      Daily Sports Lecce Hat, 381...

       Daily Sports Lecce Hat, 381 Cinnamon

       Pris 349,00 kr.
       Daily Sports Lecce hand...

        Daily Sports Lecce hand warmer, 381 Cinnamon

        Pris 499,00 kr.
        No more products to load. Reached end of list!