Wilson Staff Ladies vognbag

Wilson Ladies vognbag kombinerer klasse med funktion, og resultatet er en eksklusiv golfbag specielt til kvinder, der udstråler kvalitet. Wilson Ladies golfbag er produceret i PU hvilket giver baggen et særligt udtryk sammenlignet med de fleste andre bags på markedet. Baggen har en 12-vejs top med 3 fuldlængde skillevægge for optimal organisering og sikker opbevaring, samt et blødt 'pelsindpakket' formstøbt håndtag for at fremhæve de feminine detaljer i designet.

WGB5620PU
Wilson Staff
1.999,00 kr.
Inkl. moms
1999
Lev. 4-6 hverdage.
Antal

 

E-mærket webshop

 

Levering eller Click and Collect

 

30 dages returret

Wilson Ladies vognbag kombinerer klasse med funktion, og resultatet er en eksklusiv golfbag specielt til kvinder, der udstråler kvalitet.
 
Wilson Ladies golfbag er produceret i PU hvilket giver baggen et særligt udtryk sammenlignet med de fleste andre bags på markedet. Baggen har en 12-vejs top med 3 fuldlængde skillevægge for optimal organisering og sikker opbevaring, samt et blødt 'pelsindpakket' formstøbt håndtag for at fremhæve de feminine detaljer i designet.

 
6 alsidige lommer giver plads til alle dine værdigenstande så de er aldrig for langt væk. Der er også en paraplyholder, teeholdere, en håndklædering, handskeholder og en integreret regntop til de regnfulde dage, når dine køller skal beskyttes mod elementerne, så du kan koncentrere dig om at holde dig tør.
 
For at sikre dine golfkøller, har Wilson designet baggen med en robuste ramme og en solid vognbase, så de forbliver præcis, hvor de skal være!
 
For at understrege det eksklusive udtryk kan der til denne bag tilkøbes en matchende håndtaske / rejsetaske til opbevaring af f.eks. tøj og tilbehør.

WGB5620PU

Produktinformation

Golfbag type
Vognbag
Vandtæt
Nej

4 andre varer i den samme kategori:

 Produktanmeldelser fra vores kunder
Ingen har bedømt dette produkt endnu
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse !