Wilson Prostaff JGI junior golfsæt 11-14 år - Blå

Nyt junior golfsæt fra Wilson, der er tilpasset juniorer i aldersgruppen 11-14 år, eller med en højde på 142-160 cm. Prostaff JGI er Wilsons nye serie, der er en forbedret udgave af den tidligere HDX serie og med dette sæt får du flere forbedringer i forhold til tidligere. Wilson Prostaff JGI giver den nystartede junior golfspiller en optimal start på golfspillet. Et afbalanceret golfsæt, der giver god tilgivelse, og hjælper med at få bolden i luften med god længde. Til højrehåndede.

WGGC91860+
Wilson
1.900,00 kr.
Inkl. moms
1900
Antal
not_interested Udsolgt

 

E-mærket webshop

 

Levering eller Click and Collect

 

30 dages returret

Nyt junior golfsæt fra Wilson, der er tilpasset juniorer i aldersgruppen 11-14 år, eller med en højde på 142-160 cm. Prostaff JGI er Wilsons nye serie, der er en forbedret udgave af den tidligere HDX serie og med dette sæt får du flere forbedringer i forhold til tidligere. Wilson Prostaff JGI giver den nystartede junior golfspiller en optimal start på golfspillet. Et afbalanceret golfsæt, der giver god tilgivelse, og hjælper med at få bolden i luften med god længde.
 

BEMÆRK: Wilson markedsører det RØDE sæt som drengesæt og det BLÅ sæt som pigesæt. Sættene er bortset fra farven identiske, og vi anbefaler derfor at man ser bort fra dette og vælger den farve man foretrækker ;-)

 
Sættet indeholder:

  • Driver, med headcover
  • Hybridkølle, med headcover
  • 5-jern 
  • 7-jern 
  • Wedge 
  • Putter 
  • Letvægts bærebag, der også kan monteres på en junior golfvogn
WGGC91860+

Produktinformation

Højre- eller venstrehåndet
For højrehåndede
Anbefalet til ca. højde (juniorer)
155 cm.
160 cm.
165 cm.

Du vil eventuelt også synes om

4 andre varer i den samme kategori:

 Produktanmeldelser fra vores kunder
Ingen har bedømt dette produkt endnu
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse !