MKids Pro SGX juniorsæt blå 155cm

Sættet består af en lavprofil fairway kølle, en række jern en wedge og putter. Baggen er farvekoordineret og fyldt med spændende detaljer og en byggekvalitet uden sidestykke. Udvalget af løse jern og køller gør det muligt for golfspilleren at supplere sættet efterhånden som færdighederne udvides. Denne version til juniorer med en højde på ca. 155 cm.

SETMK2R61
MKids Golf
1.695,00 kr.
Inkl. moms
1695
Hånd
Antal
not_interested Udsolgt

 

E-mærket webshop

 

Levering eller Click and Collect

 

30 dages returret

Med et så bredt udvalg af udstyr kan det være en forvirrende proces at starte med at spille golf. Dette sæt tilbyder alt, hvad den unge håbende golfspiller har brug for til at starte denne rejse.

Sættet består af en lavprofil fairway kølle, en række jern en wedge og putter. Baggen er farvekoordineret og fyldt med spændende detaljer og en byggekvalitet uden sidestykke. Udvalget af løse jern og køller gør det muligt for golfspilleren at supplere sættet efterhånden som færdighederne udvides.

Sættet leveres med

  • en farvekoordineret standbag,
  • Fairway Kølle,
  • 6 & 8 jern,
  • Pitching Wedge og
  • SLA Putter.

MKPro Tour Style Grip

Et unikt Tour kvalitet grip, skabt af MKids® i en række størrelser, der vokser med længden af ​​køllerne. Giver børnene mulighed for at udvikle et godt golfgreb, da de hjælper med at fremme et let tryk i grebet, samtidig med at det giver en utrolig stabilitet.

ProLaunch Shafts af Grafalloy®

MKids® har arbejdet tæt sammen med Grafalloy® - Verdens førende inden for golfskafter - for at skabe det ultimative juniorskaft. Med 'Launchmonitor afstemt teknologi' hjælper skafterne til en høj udgangsvinkel, hvilket giver optimal længde selv med lavt moment.

SGX Spin Groove System Irons

MKPro Irons er designet med junior golfspilleren i tankerne, og hovedet er 95% af størrelsen af ​​voksenkøller.

SETMK2R61

Specifikke referencer

ean13
5741900001548

4 andre varer i den samme kategori:

 Produktanmeldelser fra vores kunder
Ingen har bedømt dette produkt endnu
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse !