Wilson Staff Launch Pad jernsæt - 2020

Wilson Staff Launch Pad 'hybrid-jern' er et helt nytænkt koncept, designet til at hjælpe med at få bolden i luften, og samtidig levere længde på bolden, tilgivelse og selvtillid.

Launch Pad designet giver nøjagtigt som navnet antyder et enestående design, der effektivt flyver hen over græsset, hvilket resulterer i en højere udgangsvinkel på bolden og højere boldflugt. Den hule konstruktion er understøttet af en utroligt tynd slagflade for maksimal længde hastighed på bolden.

Sættet kan leveres på specialordre oftest uden merpris - finder du ikke den kombination du ønsker, så kontakt os.
TILBUD: Vælger du mindst 6 jern følger der en gratis Launch Pad FY kølle med - vælg herunder!

Wilson Staff
4.195,00 kr.
Inkl. moms
4195
Jernsæt kombo
Skaft
Hånd
Antal
not_interested Udsolgt

Vælg din gratis vare her

 

E-mærket webshop

 

Levering eller Click and Collect

 

30 dages returret

Wilson Staff Launch Pad 'hybrid-jern' er et helt nytænkt koncept, designet til at hjælpe med at få bolden i luften, og samtidig levere længde på bolden, tilgivelse og selvtillid.
 

Launch Pad designet giver nøjagtigt som navnet antyder et enestående design, der effektivt flyver hen over græsset, hvilket resulterer i en højere udgangsvinkel på bolden og højere boldflugt. Den hule konstruktion er understøttet af en utroligt tynd slagflade for maksimal længde hastighed på bolden.

 
Designet for at få de lange jern tilbage i baggen - de lange jern har bredere og mere tilgivende såler mens de kortere jern har mere traditionelle bredder på sålen. Dette giver en mere ensartet oplevelse af jernene gennem hele sættet.

 
Den lette totalvægt af dette jernsæt gør det nemmere at generere højere svinghastighed med et minimum af anstrengelse. Grips er tillige i midsize størrelse hvilket er en anelse tykkere end traditionelle grips, og dette er med til at gøre grippet mere komfortabelt og styrke selvtilliden i alle sving.

 

Produktinformation

Mænd / kvinder
Mænd

Specifikke referencer

ean13
5741900004921
 Produktanmeldelser fra vores kunder
Ingen har bedømt dette produkt endnu
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse !