Wilson Prostaff SGI komplet golfsæt, venstre sæt (10 jern), Herre

Wilson Prostaff SGI komplet golfsæt, venstre sæt (10 jern), Herre

Wilson PROSTAFF SGI komplet golfsæt er tilpasset på længde, skaft og grip størrelse for at passe alle golferes sving og fysik. Dette sæt er i standard længde til venstrehåndede. Et golfsæt til begyndere der tager deres spil alvorligt, og ønsker en bedre kvalitet fra start.

WGG150010+
Wilson
3.500,00 kr.
2.999,00 kr. Spar 501,00 kr.
Inkl. moms
2999
Levering 1-2 hverdage.
Antal
check På Lager - Levering 1-2 hverdage

 

E-mærket webshop

 

Levering eller Click and Collect

 

30 dages returret

Wilson PROSTAFF SGI komplet golfsæt er tilpasset på længde, skaft og grip størrelse for at passe alle golferes sving og fysik. Dette sæt passer golfspillere mellem 165cm - 185cm i højden, der er venstrehåndede. Dette sæt er til begyndere der tager deres spil alvorligt, og ønsker en bedre kvalitet fra start.

 

Sættet indeholder Driver, 3-kølle, 5-hybrid, 6, 7, 8 og 9-jern, pitching wedge, sand wedge og putter, 10 jern og køller i alt. Derudover en bærebag, der også kan anvendes på en golfvogn, samt et regncover til toppen af baggen.
 

Driveren er på 460cc og dermed den størst tilladte model, samtidigt med et stort sweetspot hvilket giver bedre tilgivelse og længde fra teestedet. 3 køllen har lavt tyngdepunkt og et stærkere loft, hvilket hjælper med at få bolden i luften, både fra fairway og fra roughen.
 

5-hybriden er den nemmeste kølle at slå med, og er designet så den kan få bolden både langt og ud fra roughen meget nemmere end med et tilsvarende jern.
 

Jernene 6, 7, 8 og 9 er monteret med stålskafter hvilket passer de fleste golfspillere, og er ligeledes designet med et stort sweetspot, der gør det nemmere at få bolden i luften og giver stor tilgivelse. Pitching wedgen er designet så den har bred anvendelse, og er optimeret for at give meget spin i bolden, så den stopper på green uden at rulle af. Sand wedgen har et super lavt tyngdepunkt og en bred sål, der hjælper dig nemmere op af bunkeren.
 

Putteren er nem at line op, og hæl/tå vægtningen giver stabilitet i puttet og hjælper med et blødt og præcist slag.
 

Bærebaggen er i et nyt og moderne design med mange lommer til bolde, tees, drikkevarer, ekstra tøj, rangefinder og meget mere. Toppen er foret og inddelt i 7 rum, hvilket gør det nemmere at få jern og køller ud og ind af baggen.

Alt i alt en stærk pakke, der vil kunne bruges i mange år frem, også når talentet udvikler sig.

WGG150010+

Produktinformation

Mænd / kvinder
Mænd
Højre- eller venstrehåndet
For venstrehåndede
Stål/grafit skafter
Stålskafter
Anbefalet til ca. højde (voksne)
165 cm. - 185 cm.

3 andre varer i den samme kategori:

 Produktanmeldelser fra vores kunder
Ingen har bedømt dette produkt endnu
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse !