Wilson Prostaff SGI Ladies LH 1/2 golfsæt (venstre)

Wilson PROSTAFF SGI halvt golfsæt til kvinder er tilpasset på længde, skaft og grip størrelse for at passe alle golferes sving og fysik. Sættet her er udviklet til kvinder, med specielle skafter, længder og jern. Dette sæt er i standard længde til venstrehåndede. Et golfsæt til begyndere der tager deres spil alvorligt, og ønsker en bedre kvalitet fra start. Dette halve sæt kan senere suppleres med løse køller og jern i samme design.

WGG150006+
Wilson
1.899,00 kr.
Inkl. moms
1899
Antal
not_interested Udsolgt

 

E-mærket webshop

 

Levering eller Click and Collect

 

30 dages returret

Wilson PROSTAFF SGI halvt golfsæt til kvinder er tilpasset på længde, skaft og grip størrelse for at passe alle golferes sving og fysik. Bl.a. er længder og udvalg af jern anderledes end i herresættene, og alle skafter i dette sæt er i grafit, for at passe til svinghastigheden for kvinder.
 
Dette sæt passer kvindelige golfspillere mellem 160cm - 176cm i højden, der er venstrehåndede.
 

Dette sæt er til begyndere der tager deres spil alvorligt, og ønsker en bedre kvalitet fra start.
 

Sættet indeholder 5-kølle, 7, 8, 9 og SW (sandjern), putter, 6 jern og køller i alt. Derudover en golf standbag der også kan anvendes på en golfvogn, samt et regncover til toppen af baggen.
 

5 køllen har lavt tyngdepunkt og et stærkere loft, hvilket hjælper med at få bolden i luften, både fra fairway og fra roughen.
 

Jernene 7, 8 og 9 er også monteret med grafitskafter hvilket passer de fleste kvindelige golfspillere, og er ligeledes designet med et stort sweetspot, der gør det nemmere at få bolden i luften og giver stor tilgivelse. Sand wedgen har et super lavt tyngdepunkt og en bred sål, der hjælper dig nemmere op af bunkeren.
 

Putteren er nem at line op, og hæl/tå vægtningen giver stabilitet i puttet og hjælper med et blødt og præcist slag.
 

Golfbaggen er i et nyt og moderne design med mange lommer til bolde, tees, drikkevarer, ekstra tøj, rangefinder og meget mere. Toppen er foret og inddelt i 7 rum, hvilket gør det nemmere at få jern og køller ud og ind af baggen.

Alt i alt en stærk pakke, der vil kunne bruges i mange år frem, også når talentet udvikler sig. Sættet kan senere suppleres med løse jern og køller, som passer til sættet. Disse finder du også på siden her under kategorierne Jern og Køller.

WGG150006+

Produktinformation

Mænd / kvinder
Kvinder
Højre- eller venstrehåndet
For venstrehåndede
Stål/grafit skafter
Grafitskafter
Anbefalet til ca. højde (voksne)
160 cm. - 176 cm.

Du vil eventuelt også synes om

4 andre varer i den samme kategori:

 Produktanmeldelser fra vores kunder
Ingen har bedømt dette produkt endnu
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse !