Wilson Prostaff SGI Ladies komplet golfsæt (9 Jern), Dame

Wilson Prostaff SGI Ladies komplet golfsæt (9 Jern), Dame

Wilson Prostaff SGI komplet golfsæt til kvinder. Golfsættet er tilpasset på længde, skaft og grip størrelse for at passe alle golferes sving og fysik. Sættet her er udviklet til kvinder, med specielle skafter, længder og jern. Dette sæt er i standard længde til højrehåndede. Et golfsæt til begyndere der tager deres spil alvorligt, og ønsker en bedre kvalitet fra start.

WGG150012+
Wilson
3.900,00 kr.
3.315,00 kr. Spar 15%
Inkl. moms
3315
Levering 1-2 hverdage.
Antal
check Levering 1-2 hverdage.

 

E-mærket webshop

 

Hurtig levering eller Click and Collect

 

30 dages returret

 

Personlig og Professionel rådgivning 24/7

Wilson Prostaff SGI komplet golfsæt til kvinder er tilpasset på længde, skaft og grip størrelse for at passe alle golferes sving og fysik. Bl.a. er længder og udvalg af jern anderledes end i herresættene, og alle skafter (både jern og køller) i dette sæt er i grafit, for at passe til svinghastigheden for kvinder.
 
Dette sæt er til begyndere der tager deres spil alvorligt, og ønsker en bedre kvalitet fra start.
 

Sættet indeholder Driver, 5-kølle, 6-hybrid, 7, 8, 9 og SW (sandjern), PW (pitching wedge), putter, 9 jern og køller i alt. Derudover en golfbag der kan anvendes på en golfvogn, samt et regncover til toppen af baggen.
 

Driveren er med et stort sweetspot hvilket giver bedre tilgivelse og længde fra teestedet. 5 køllen har lavt tyngdepunkt og et stærkere loft, hvilket hjælper med at få bolden i luften, både fra fairway og fra roughen.
 

6-hybriden er den nemmeste kølle at slå med, og er designet så den kan få bolden både langt og ud fra roughen meget nemmere end med et tilsvarende jern.
 

Jernene 7, 8 og 9 er også monteret med grafitskafter hvilket passer de fleste kvindelige golfspillere, og er ligeledes designet med et stort sweetspot, der gør det nemmere at få bolden i luften og giver stor tilgivelse. Pitching wedgen er designet så den har bred anvendelse, og er optimeret for at give meget spin i bolden, så den stopper på green uden at rulle af. Sand wedgen har et super lavt tyngdepunkt og en bred sål, der hjælper dig nemmere op af bunkeren.
 

Putteren er nem at line op, og hæl/tå vægtningen giver stabilitet i puttet og hjælper med et blødt og præcist slag.
 

Golfbaggen er i et nyt og moderne design med mange lommer til bolde, tees, drikkevarer, ekstra tøj, rangefinder og meget mere. Toppen er foret og inddelt i 7 rum, hvilket gør det nemmere at få jern og køller ud og ind af baggen.

Alt i alt en stærk pakke, der vil kunne bruges i mange år frem, også når talentet udvikler sig.

WGG150012+

Produktinformation

Mænd / kvinder
Kvinder
Højre- eller venstrehåndet
For højrehåndede
Stål/grafit skafter
Grafitskafter
Anbefalet til ca. højde (voksne)
165 cm. - 185 cm.

Har du spørgsmål til dette produkt, brug for hjælp eller ønsker du en bestemt variant,

er du velkommen til at skrive til shop@vildmedgolf.dk eller ringe på tlf. +45 53 57 46 62

4 andre varer i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også