Garmin Approach G12, Golf GPS

Garmin Approach G12 er en smart golf GPS man kan placere i bæltet eller på sin golfbag med en clips. Den viser afstanden præcist til forkant, bagkant, midt green og kan vise afstanden til hazard. 

010-02555-01
Garmin
1.199,00 kr.
Inkl. moms
1199
Levering 1-2 hverdage.
Antal
check Levering 1-2 hverdage.

 

E-mærket webshop

 

Hurtig levering eller Click and Collect

 

30 dages returret

 

Personlig og Professionel rådgivning 24/7

Garmin Approach G12 er en smart golf GPS man kan placere i bæltet eller på sin golfbag med en clips. Den viser afstanden præcist til forkant, bagkant, midt green og kan vise afstanden til hazard.

42.000+ FORUDINDLÆSTE BANER

Denne afstandsmåler indeholder mere end 42.000 CourseView kort over golfbaner over hele verden. Download trådløst opdateringer til de baner, du oftest spiller på.

GREENVIEW

Greenview funktionen giver dig hver enkelt greens ægte form, uanset hvor du befinder dig på banen, og gør det muligt for dig at trække og slippe flaget for større præcision.

NØJAGTIGE MÅLINGER

Find den bedste måde at udføre hvert enkelt slag på med nøjagtige afstande til front, bagkant og center af greenen samt placeringen af hazards og doglegs på et hul.

TILSTAND MED STORE TAL

Funktionen gør teksten større, hvilket gør det nemmere at læse afstandstal for den forreste, midterste eller bagerste del af greenen.

GARMIN GOLF APP

Par med Garmin Golf appen på din kompatible smartphone for at få slagudviklingsanalyse, deltage i ranglister og turneringer og få flere data om dit spil.

DIGITALT SCORECARD

Din enhed holder styr på scoren, så du altid ved, hvor du står. Upload direkte til Garmin Golf appen1 for at deltage i ugentlige ranglister.

REGISTRERING AF KØLLE

Par med et komplet sæt Approach® CT10 sensorer til registrering af køller for at få flere sporingsfunktioner (sælges separat).

BATTERILEVETID

Det genopladelige batteri i den håndholdte enhed Approach® G12 holder i op til 30 timer i GPS-tilstand.

KLAR TIL ALT VEJR

Denne afstandsmåler er IPX7-vandklassificeret, så du kan blive ved med at spille, selv i regnen.

010-02555-01

Har du spørgsmål til dette produkt, brug for hjælp eller ønsker du en bestemt variant,

er du velkommen til at skrive til shop@vildmedgolf.dk eller ringe på tlf. +45 53 57 46 62

Garmin Golf

4 andre varer i den samme kategori: