Wilson Staff DUO+ OPTIX

Afløseren for den yderst populære Wilson Staff Dx2 Optix er her - Wilson DUO+ Optix. Endnu engang verdens blødeste og længste 2-piece premium bold leverer eksplosiv performance med velocytiCOR™. En avanceret materialekonstruktion i kernen, sikrer at du får maksimal effekt ud af dit sving. Duo+ OPTIX fås i farverne gul, orange, grøn og rød. Vi anbefaler Duo+ OPTIX bolden til spillere fra højt til mellem handicap.

WGWP50400
Wilson Staff
189,00 kr.
179,00 kr. Spar 10,00 kr.
Inkl. moms
179
Lev. 1-2 dage
Farve
Antal
check På lager

dx2
Forside Golfbolde
 

E-mærket webshop

 

Levering eller Click and Collect

 

30 dages returret

Afløseren for den yderst populære Wilson Staff Dx2 Optix er her - Wilson DUO+ Optix. Endnu engang verdens blødeste og længste 2-piece premium bold leverer eksplosiv performance med velocytiCOR™. En avanceret materialekonstruktion i kernen, sikrer at du får maksimal effekt ud af dit sving. Duo+ OPTIX fås i farverne gul, orange, grøn og rød. Vi anbefaler Duo+ OPTIX bolden til spillere fra højt til mellem handicap.

Farverne i disse bolde er udviklet for at bolden nemmere ses, både i luften og i græsset. Dette er altså IKKE en vinterbold, selvom farverne selvfølgelig giver større mulighed for at se bolden på en vinterbane også. At spille med farvede bolde kan endvidere have en fordel for spiltempoet, da du langt nemmere kan identificere din bold på vej hen til den.

WGWP50400

Produktinformation

Farvede / Hvide
Farvede
Antal lag
2-lags bolde

Specifikke referencer

ean13
887768899226

4 andre varer i den samme kategori:

 Produktanmeldelser fra vores kunder
Ingen har bedømt dette produkt endnu
 Anmeldelser

Vær den første til at skrive en anmeldelse !